5 tendenser indikerer, at det mest undervurderede Ethereum DeFi-token er Aaves LEND

Mønter i Ethereums decentraliserede økonomi (DeFi) har set parabolsk vækst i de seneste måneder, der let har overgået alle andre finansielle markeder. Ingen mønt viser dette så godt som LEND – det oprindelige symbol for Aave-protokollen, tidligere kendt som ETHLend.

Siden starten af 2020 har mønten samlet sig over 5.000 procent og startede i år på under 0,01 dollar. LEND handles i øjeblikket til $ 0,588 for yderligere sammenhæng.

På trods af denne parabolske væksttrend, der har kastet LEND ind i kryptospotlighten, mener nogle, at Aave-mønten stadig er undervurderet.

En finansmand i rummet gik faktisk så langt som Bitcoin Up at sige, at det kan være den mest undervurderede mønt i Ethereum DeFi.

Kunne Aaves LEND være det mest undervurderede DeFi-token?

Spencer Noon, leder af DTC Capital, mener, at LEND kan være det „mest undervurderede DeFi-token i dag“ for følgende fem grundlæggende tendenser:

Den udestående gæld, den samlede værdi af alle udestående on-chain-lån, der er udstedt af Aave, har ramt en højeste tid.
Antallet af unikke långivere, der bruger Aave om dagen, har nået en højeste tid.
Der er blevet behandlet et flashlån til 440 millioner dollars. Et flash-lån er et øjeblikkeligt lån, hvor brugerne kan låne og returnere kryptokurver inden for samme blok.
Aave har toppet DeFi-ranglisterne i henhold til DeFi Pulse.
Markedsværdien til den samlede værdi låst i Aave-forholdet har nået 0,6, hvilket indikerer, at LEND er langt undervurderet i forhold til andre protokoller.

Dette er ikke første gang Noon har kastet sin vægt bag kryptovalutaen og den underliggende protokol.

Som rapporteret af CryptoSlate tidligere bemærkede Noon til sine tilhængere, at det faktum, at Aave har optjent så mange brugere og så meget låst værdi uden incitamenter til likviditetsminedrift, viser, hvor værdifuld det er:

“Et af de bedste signaler fra PMF i #DeFi er, om et projekt kan lykkes uden ekstra incitamenter (likviditetsminedrift). @AaveAave har endnu ikke LM, men det er stadig en af de største modtagere af nyudbytteaktivitet. På $ 1,26 B TVL og kun $ 759 mio. Mcap – det grundlæggende er så stærkt. ”

En ny konkurrent på scenen?
LENDs påstand om berømmelse som den mest undervurderede DeFi-protokol kan snart komme under pres, men med lanceringen af Uniswaps UNI-token.

UNI er i øjeblikket en mønt uden værdi bortset fra dens evne til at styre den decentrale Uniswap-børs. Analytikere forventer dog snart, at det bliver en mønt, der optjener værdi gennem udbytte, som kommer fra de hundreder af millioner dollars værd af bytteprocesser hver dag.

Kryptoanalytiker Jack Purdy opsummerede Uniswaps værdiproposition godt med følgende tweet den 16. september, hvilket antyder, at selv ved en markedsværdi på $ 3 mia. (Det er omkring $ 400 mio. Nu) ville Uniswap stadig kun handle syv gange sin omsætning på årsbasis.