Bitcoin Headlines Sour johtavana kryptovaluuttana korjaa

Bitcoin lähestyy yliostettua aluetta kriittisten valuuttamarkkinoiden noususta huolimatta.

Tärkeimmät takeaways

  • Bitcoinin haltijat ovat kasvaneet ylivoimaisesti nousuun, mikä on negatiivinen merkki muodostaen vastalauseen näkökulman.
  • Tunnettu tekninen indikaattori institutionaalisten sijoittajien keskuudessa lisää uskottavuutta pessimistisiin näkymiin.
  • Jos myyntitilaukset alkavat kasaantua, BTC voi nähdä hintansa takaisin 14 000 dollariin.

Bitcoin istuu muutama sata dollaria, joka on ujo uusista kaikkien aikojen korkeimmista, mutta useat ketjuun liittyvät mittarit ja tekniset indeksit viittaavat siihen, että viimeisin korjaus voi jyrkätä.

Salakirjoittajat kasvavat „erittäin ahneiksi“

Bitcoin nousi otsikoihin, kun se oli noussut yli 19 000 dollaria ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen. Lippulaiva-salausvaluutan ympärillä tapahtunut pulina nousi taivaalle, kun hinnat nousivat yli 80% kahden viime kuukauden aikana.

Santimentin tiedot paljastavat, että BTC: hen liittyvien mainintojen määrä sosiaalisen median verkoissa ylitti 1,3 miljardia. Samaan aikaan Bitcoin Code painotettu sosiaalinen ilmapiiri oli korkeimmalla positiivisuustasolla kesäkuun jälkeen.

„Yleisö on tällä hetkellä edelleen varsin positiivinen, ja mielestämme tämä on luottavaisesti laskevaa aluetta, joka perustuu historiaan“, sanoi Santimentin markkinointi- ja sosiaalisen median johtaja Brian Quinlivan.

Positiiviset sosiaalisen sitoutumisen mittarit ovat yhtäpitäviä markkinaosapuolten optimistisen äärimmäisen korkean tason kanssa.

Historiallisesti Bitcoinin hinta romahtaa, kun sosiaalinen käsitys on korkea. Kysymys on nyt määritellä saapuvan korjauksen syvyys ja kesto. Jotkut, kuten Quantum Economics -analyytikko Jason Deane, kertoivat Crypto Briefingille, että:

Jotkut tekniset indikaattorit osoittavat, että Bitcoin on tällä hetkellä ostettu yli, ja mielestäni on täysin mahdollista, että pieni korjaus tapahtuu melko nopeasti ATH: n rikkomisen jälkeen. Koska Bitcoinin perustekijät ovat vahvat, sen tarjonta on kiinteää eikä institutionaalinen kiinnostus näytä merkkejä hidastumisesta, olen sitä mieltä, että odotan minkä tahansa korjauksen olevan matala ja lyhytikäinen ennen kuin jatkat hintojen nousua ylöspäin. “

Bitcoin valmistautuu jäljittämiseen

TD-järjestysindikaattori lisää uskottavuutta pessimistisiin näkymiin. Tämä tekninen indeksi esitti myyntisignaaleja vihreiden yhdeksän kynttilänjalan muodossa BTC: n 1 viikon ja 3 päivän kaavioissa.

Laskeva kokoonpano ennustaa kynttilänjalkojen yhden tai neljän viikoittaisen etenemisen ennen nousutrendin jatkumista.

Myyntitilausten nousu nykyisen hintatason ympärillä voi olla riittävän merkittävä vahvistamaan TD-kokoonpanon näkymät. Jos näin tapahtuisi, yksi Bitcoinin alapuolella olevista merkittävimmistä tukitasoista on 11 500 dollaria.

Mutta ennen kuin hinnat voivat pudota tähän pisteeseen, on olemassa kaksi muuta kysyntäaluetta, jotka tämän kryptovaluutan on hajottava. Nämä tukitasot ovat vastaavasti 16 000 dollaria ja 13 500 dollaria.

On syytä mainita, että jos salakirjoituksen kryptovaluutta onnistuu sulkeutumaan joulukuun 2017 korkeimman, 19 900 dollarin yläpuolelle, laskeva näkymä vaarantuu.

Kaupankäynnin veteraani Peter Brandt uskoo, että siirtyminen tämän vastustuskyvyn ohi voi jopa nähdä BTC: n nousevan kohti $ 56,000. 127%: n ja 161,8%: n Fibonacci-retracement-tasot voivat toimia mahdollisina esteinä nousussa.

Nämä kiinnostavat alueet ovat vastaavasti 24 500 dollaria ja 30 200 dollaria.