BITCOIN KAN DROP TYGTIG, HVIS DET IKKE HOLDER $ 18.700: ANALYST

  • Bitcoin er gået ind i en konsolideringsperiode efter at have toppet på $ 19.900 for et antal dage siden.
  • Mønten handles i øjeblikket for $ 19.200, efter at have hoppet fra de lokale nedture, men også halvering undladt at passere $ 19.500 modstandsniveau.
  • En analytiker mener, at Bitcoin kan få en korrektion mod $ 17.000, hvis det formår at lukke under $ 18.700.
    BTC synes dog primet til at holde dette niveau i øjeblikket.
  • Analytikere forbliver langsigtede bullish på den førende kryptokurrency, da institutionelle spillere fortsætter med at komme ind i rummet.

BITCOIN KAN FALDE, HVIS DET LUKER IKKE 18.700 $

Bitcoin er gået ind i en konsolideringsperiode efter at have toppet på $ 19.900 for et antal dage siden. Mønten handles i øjeblikket for $ 19.200, efter at have hoppet fra de lokale nedture, men også halvering undladt at passere $ 19.500 modstandsniveau.

En analytiker mener, at Bitcoin kan få en korrektion mod $ 17.000, hvis det formår at lukke under $ 18.700:

”3D $ BTC-diagrammet ser ikke meget varmt ud for mig. Luk tilbage omkring 18.7k i aften, og vi får sandsynligvis nogle fantastiske lange poster i den næste uge eller deromkring. Omkring 16.9-17.1k har jeg store drengepenge, der venter på noget længere sigt #bitcoin. ”

$ 18.700 har været et vigtigt teknisk niveau for Bitcoin de sidste par dage.

Den erhvervsdrivende, der delte diagrammet ovenfor, er ikke den første, der har nævnt vigtigheden af midten af $ 18.000. Som tidligere rapporteret af Bitcoinist, tror en krypto-aktivanalytiker, der har været historisk nøjagtig, at Bitcoin vil være bullish, så længe det har $ 18.500-regionen.

MACRO-TENDENSER BLIVER BULLISKE

Bitcoin forbliver dog bullish på lang sigt på grund af institutionel vedtagelse. Niall Ferguson, en finansanalytiker og historiker for Hoover Institutionen i Stanford, sagde for nylig:

”Accepten af Bitcoin som et digitalt aktiv, et kvasi-digitalt guld, er blevet fremskyndet af denne pandemi. Næsten hver måned har en eller anden stor skikkelse i den almindelige investeringsverden sagt: ‚OK, nu tager jeg BTC alvorligt.‘ Denne proces med institutionel adoption skal fortsætte. “

Eksempel: lige i dag meddelte MicroStrategy netop, at det søger at rejse $ 400 millioner i et gældssikkerhedssalg. Udbyttet af salget vil blive brugt til at købe Bitcoin ifølge en pressemeddelelse:

„MicroStrategy har til hensigt at investere nettoprovenuet fra salget af sedlerne i bitcoin i overensstemmelse med dets Treasury Reserve-politik i afventning af identifikation af behov for driftskapital og andre generelle virksomhedsformål.“

Denne forhøjelse vil betyde, at MicroStrategy forventer at overgå den interesse, som den vil akkumulere med disse værdipapirer.