Bitcoin voor $ 62K ‚geweldige koop‘ voor de volgende stijging, zegt fondsbeheerder

Consolidatie na nieuwe recordhoogtes betekent dat het nu tijd is om BTC te kopen in „wild bullish“ omstandigheden, stelt Vailshire Capital.

Bitcoin ( BTC ) leek de vorige recordhoogtes op donderdag opnieuw te testen, aangezien een fondsbeheerder het een ‚geweldige kans om te kopen‘ noemde.

Cointelegraph Markets Pro en TradingView lieten donderdag een dagelijkse comedown van 3,3% zien voor BTC / USD, gericht op nieuwe ondersteuningsniveaus.

Bitcoin-vooruitzichten „wild bullish“

Na maandag te zijn gestegen tot bijna $ 65.000 , begon Bitcoin zich te consolideren in een nieuw bereik naarmate het geroezemoes rond de succesvolle Nasdaq-notering van Coinbase afkoelde.

Op het moment van schrijven werd de grootste cryptocurrency verhandeld tegen ongeveer $ 62.600, ongeveer $ 700 hoger dan het record van $ 61.700 in maart.

Jeff Ross, CEO van Vailshire Capital Management, is van mening dat dit gebied nu het toneel zou moeten zijn voor een omkering van steun en weerstand, die, indien succesvol, de BTC / USD in staat zal stellen te blijven stijgen.

“Gezonde hertest van het vorige plafond van de consolidatieschijf. Macro-weergave: enorm optimistisch. Over kettinganalyse: enorm optimistisch, ” schreef hij die dag op Twitter.

“Advies: de prijs zou boven het oude ‚plafond‘ van ~ $ 61.250 moeten sluiten en dan hoger moeten stijgen. Geweldige kans om te kopen voor de volgende etappe hoger. “

Verkopers koelen af onder $ 70.000

Een blik op de orderboeken van de beurs leek zelfs onder vurige verkopers de eetlust te bevestigen om Bitcoin op korte tijd een verdere groei van een paar duizend dollar toe te staan.

Op Binance stonden verkooporders eerst op $ 65.000, met een grotere weerstand die nu op zijn plaats is van $ 70.000 en $ 72.000.

Die hogere niveaus zijn lange tijd de focus geweest van analisten, en een ervan beschreef ze zelfs als ‚het lot‘ voor de korte termijn.

Andere on-chain-statistieken toonden aanhoudende betrokkenheid van investeerders over de hele linie, waarbij het totale aantal Bitcoin-portemonnee-adressen met 0,01 BTC of meer voor het eerst de 9 miljoen passeerde.